Visa webbversion
Nyhetsbrev vecka 20
­
Småföretag behöver smart innovationsstrategi
Förändringsarbete I takt med ökad konkurrens och krympta produktlivscykler har det blivit allt viktigare att satsa på innovation. Men för små och medelstora företag finns också stora risker med att vara alltför öppen med sina nya idéer.
­
Har Europa halkat efter?
Blogg Just hemkommen från USA:s nationella kvalitetskonferens som i år genomfördes i Seattle har KM:s bloggare Dr Lars Sörqvist huvudet fullt av tankar och reflektioner. Här delar han med sig av dem.
­
5 kommande tekniktrender att hålla koll på
Teknikutveckling It-strategiföretaget Accentures årliga rapport Technology Vision 2018 visar att snabba tekniska framsteg stärker intelligenta företag men kräver ett drastiskt förändrat ledarskap.
­
Kunderna kräver mer av revisionsbolagen
Förbättringsarbete Revisionsbolagen har överlag mycket nöjda kunder. Men för första gången på flera år minskar nu kundnöjdheten inom revisionsbranschen, visar en färsk mätning från Svenskt Kvalitetsindex.
­
Ny kvalitetsstandard för skolan med best practice från hela världen
Standard Skolan står inför stora utmaningar. Nu finns för första gången en ledningssystemstandard för kvalitet som bygger på ”best practice” från hela världen och som kan användas av alla utbildningsorganisationer – från förskola till universitet.
­
Småländsk samverkan mellan företag och forskning
Förändringsarbete Fyra småländska storföretag har ingått ett strategiskt partnerskap med Jönköping University. Genom att knyta tätare band med den forskning och utbildning som bedrivs vid högskolan ska företagen få stöd i sitt arbete med att ta fram nya innovationer.
­
Lediga jobb
­
Senaste nyheterna
­
Annonsera
­
Prenumerera på tidningen
­
Avbeställ nyhetsbrevet
­
Tipsa oss om nyheter
­
­
Får du nyhetsbrevet utan att själv ha tecknat dig för det? Det beror på att du lämnat ut din e-postadress till någon av våra samarbetspartners och samtyckt till att få information från tredje part.

Vi följer GDPR och använder cookies.
Läs mer här.

Vill du avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet klicka här.

© Pauser Media 2018
RSS Feed Twitter Linkedin
Kvalitetsmagasinet
090-700 900
info@kvalitetsmagasinet.se
Ansvarig utgivare: Catharina Byström