Visa webbversion
Telekom idag
­
NYHETSBREV VECKA 33
­
Trenden som ger bättre koll på kunden
Kontaktcenter Det går att effektivisera sin företagstelefoni med en kontaktcenterlösning. Telekom idag kikar lite närmare på trenden som nått Sandvikens kommun och norska Elkjøp.
­
Oscar Civill ny vd för Weblink
Karriär Infracom-bolaget Weblink IP Phone får ny rorsman.
Oscar Civill går från positionen som försäljningschef till vd.
­
­
Aktia växlar upp med big data
Analys Analyser av big data blir allt viktigare. Finska banken Aktia har tagit ett stort kliv framåt med hjälp av en tjänst från Snowflake.
­
Huawei ökar – går om Apple
Mobiler Kinesiska Huawei går strålande. Under första halvåret sålde de 95 miljoner mobiler. Under andra kvartalet sålde de bättre än Apple.
­
Cellip lanserar direct routing-telefoni i Teams
Telefoni Som en av de första operatörerna i världen har nu Cellip lanserat telefoni i Microsofts plattform Teams med direct routing.
­
Telenor flyttar till Råsunda
Aktivitetsbaserat Telenor Sverige byter söders höjder till Solna. Detta då Stockholmskontoret flyttas och 900 medarbetare får bege sig norrut.
­
Telias köp ska pressa Telenor
Förvärv Ett förvärv som ska stärka Telias närvaro i Norge. Telekomjätten gjorde i somras upp med TDC om att köpa deras norska verksamhet.
­
Här är höstens bästa telekom-konferens
Konferens 14 programpunkter redan klara till Connect 18: Telekom idag Live. "Vi har verkligen fått till ett toppenprogram i november, säger Kalle Anrell", Telekom idags chefredaktör som är ansvarig för programmet.
­
LEDIGA JOBB
­
SENASTE NYHETERNA
­
ANNONSERA
­
PRENUMERERA
­
AVBESTÄLL NYHETSBREV HÄR
­
TIPSA OM NYHETER
­
­
Får du nyhetsbrevet utan att själv ha tecknat dig för det? Det beror på att du lämnat ut din e-postadress till någon av våra samarbetspartners och samtyckt till att få information från tredje part.

Vi följer GDPR och använder cookies.
Läs mer här.

Vill du avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet klicka på knappen här ovanför.

© Pauser Media 2018
RSS Feed Twitter Twitter Linkedin

Telekom idag
090-700 900
info@telekomidag.se
Ansvarig utgivare: Kalle Anrell