Isabelle är Telekom idags nya reporter

Nu förstärks Telekom idags redaktion med ytterligare en reporter.

Telekom idag fortsätter sin satsning på kvalificerad journalistik genom att anställa Isabelle Hed som ny reporter. Tillsammans med reporterkollegan Gabriel Nilsson och chefredaktören Mats Stålbröst innebär det att redaktionen nu består av tre personer.

Hur skulle du beskriva dig själv Isabelle?

– Jag är en 27-årig journalist som älskar mat, kultur och musik. Är också lite av en sociala medie-nörd.

Vad ska du göra på Pauser Media?

– Jag ska arbeta som reporter på Telekom idag. Det ska bli riktigt kul att grotta ned mig i de ämnen som Telekom idag bevakar och så klart även träffa spännande branschpersonligheter. Jag ser också fram emot Connect23 i november!

Vad har du gjort innan du började på Telekom idag?

– Innan jag började på Telekom idag frilansade jag som journalist på tidningen QX. Där skrev jag huvudsakligen kultur- och nöjesartiklar med fokus på hbtq+. Jag har även varit sociala medie-redaktör på Gaygalan de senaste två åren samt bevakade Stockholm Pride förra året.

Vad gör du helst på fritiden?

– På fritiden gillar jag att resa, laga mat, måla och umgås med familjen. Inte alltför sällan hittar ni mig i tv-soffan framför någon feelgood-rulle och en guilty pleasure är att plöja realityserier.

Telekom idag är en av fyra titlar som ges ut av förlaget Pauser Media. Redaktionerna sitter samlade i Stockholm för att ta fram innehåll till sajter, tidningar och konferenser. Miljö & Utveckling är landets äldsta tidning för hållbarhetsproffs och startade 1989. Även Telekom idag och Kvalitetsmagasinet har en anrik historia som viktiga delar av familjeföretaget Pauser Media, som även ger ut Vd-tidningen och nyhetstjänsten Kvalitetsvård.