Konferenssäljare med intresse för hållbarhet

Om dig

Pauser Media söker nu dig som vill arbeta i ett första steg med vår konferens inom hållbarhetsområdet och via telefon sälja konferensdeltagande till de som arbetar med hållbarhetsfrågor inom näringslivet och offentlig sektor. Det handlar om hållbarhetschefer, enhetschefer, miljösamordnare, miljöstrateger och andra beslutsfattare inom området. Som konferenssäljare hos oss är du vår kontakt utåt och vi tror att det här stämmer in på dig:

– Du har en har god social kompetens och gillar att söka kontakt med nya människor.
– Du är lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person.
– Du är tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål.
– Du har viljan att ständigt utvecklas.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som telefonförsäljare, mötesbokare eller liknade men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet med viljan om att lyckas som konferenssäljare.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att arbeta med både befintliga samt nya kunder och erbjuda dem deltagande på vår hållbarhetskonferens. Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig självklart med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen. Pauser Media genomför årligen sju inarbetade konferenser med fokus hållbarhet, kvalitet, it och ledarskap där du även kommer få möjlighet att byta projekt.

Tjänsten är på deltid med 6 timmar per dag. Vi erbjuder dig möjligheten att antingen arbeta mellan 08.00-14.00 eller 09.00 och 16.00.

Ansökan

Rekryteringen sker löpande, så skicka ditt cv och personliga brev redan idag men vi vill ha din ansökan senast 30 juni. Ansökan med cv skickas till Anna Pauser som även besvarar frågor om tjänsten: anna.p@pausermedia.se eller 08-517 955 32.

Pauser Media AB är mediaföretaget som sätter strategisk kunskap, kompetens och engagemang i fokus, allt för att göra våra kunder framgångsrika i sitt arbete. Genom våra tidningar, konferenser, nyhetsbrev och nyhetssajter förser vi läsare och deltagare med såväl snabbfotad omvärldsbevakning som fördjupning inom respektive ämnesområde. Företaget startade 1992 i Umeå och har idag drygt 20 anställda. Merparten av medarbetarna finns i Stockholm, men vi har också kontor i Umeå och Lund. Vi är ett tillväxtföretag och planerar att starta ett antal nya spännande produkter inom kort.