Leadgeraration – administratör

Pauser Media är mediaföretaget som vill göra skillnad och sätter strategisk kunskap i fokus för att göra våra kunder framgångsrika i sitt arbete. Vi ett framgångsrikt och växande mediaföretag där vi tillsammans med våra medarbetare vill utvecklas ytterligare.

Pauser Media söker dig som vill arbeta deltid 50% som databasadministratör med leads generering. Leadsgenerering handlar om processen att identifiera potentiella kunder för våra produkter. Du kanske studerar på deltid och anpassar denna tjänst tillsammans med dina studier spridda över cirka 2-3 dagar i veckan och förväntas starta upp under april/maj. Vi har sommarstängt under juli månad. Väl på plats kommer du få en introduktionsutbildning och bli en i ett team på 3 databasadministratörer.

Om rollen

I rollen kommer du att underhålla CMR systemet och uppdatera kundinformation i vårt interna system med potentiella partners och på så vis hålla säljarna ständigt aktiva med en ständigt ökande kundbas. I rollen är det din högsta prioritet att samla in, underhålla och vårda vår databas och prospects. Leadsgenereringen kommer från olika källor som sociala medier och forum varifrån du genererar och identifierar nya potentiella kunder. Du hanterar data för nya och potentiella kunder i CRM och ser till att informationen är korrekt. Du arbetar centralt i vårt integrerade sälj- och marknadsteam och är följaktligen en otrolig viktig länk i kedjan. Du är datadriven och strukturerad men samtidigt nyfiken och kontaktsökande.

 Vi söker dig som

  • Har en godkänd gymnasieutbildning.
  • Har en god systemvana och ett intresse för administration och IT.
  • Uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom IT.
  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från research och arbete med leads.


Vem är du?

Vi tror att du studerar och söker ett deltidsarbete under kontorstid. Vi ser det som en bonus om du har beprövad erfarenhet av leads med erfarenhet av CRM-system. Erfarenhet av verktyg för att generera potentiella kunder som LinkedIn eller likande verktyg.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan med cv till Gina Wallin, som även besvarar frågor om tjänsten: gina.w@pausermedia.se eller 08-517 955 17. Kontoret ligger i Globenområdet, ett stenkast från Globen Shopping med några minuters promenad till tunnelbana och tvärbana.

Läs mer om oss