Ort: Stockholm

Mediasäljare/ säljande projektledare

Vill du arbeta med Sveriges ledande media för hållbarhetsproffs?

Nu står vi inför en ny tillväxtfas och söker dig som gillar att ta ansvar och att få arbeta med att bygga upp och driva företaget framåt. Hos oss ges stort utrymme för rätt affärskvinna/man att vara med i den positiva utveckling vi har i företaget. Det här är en möjlighet för dig som vill arbeta inom ett växande företag där man under lång tid skapat sig ett mycket gott renommé på marknaden.

Om rollen

Nu söker vi till Stockholm en mediasäljare/ säljande projektledare för tidningen Miljö och Utveckling. Vi söker en driven kreativ mediasäljare med helhetsansvar i försäljningsprocessen som vill jobba med event, print och digitala lösningar.

Miljö och utveckling är ledande yrkesmedia för Sveriges hållbarhetsproffs, läsarna innehar yrkesroller som bl.a Hållbarhetschef och Hållbarhetsstrateg och Miljöchef inom offentlig och privat sektor. Många av läsarna finns också inom området samhällsbyggnad.

Som mediasäljare erbjuder du kanalen direkt till de verkliga proffsen och beslutsfattarna i hållbarhetsfrågor, genom digitala native-lösningar och annonsering i nyhetsbrev och magasin. Miljö och Utveckling arrangera två stora heldagskonferenser Miljöstrategidagarna och Hållbart Samhällsbyggande där du säljer utställningsplatser och sponsringspaket.

Syftet med tidningen och den digitala premiumtjänsten är att hjälpa prenumeranterna att bli framgångsrika i sina yrkesroller och därmed öka kvaliteten och genomförande kraften i hållbarhetsarbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

– Prospektering där du identifiera nya affärsmöjligheter

– Bygga relationer genom fysiska och digitala kundmöten

– Driva och äga hela försäljningsprocessen

I din roll kommer du att kontakta både befintliga- och nya kunder inom näringslivet och offentlig sektor för att bygga upp en stark relation med våra kunder över tid. Du är självgående och skapar dig djupgående förståelse för kundens affär, marknad och situation. Du lyssnar till deras utmaningar och behov och först därefter paketerar du den lösning som genererar mest värde för kunden.

Om dig

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas behöver du vara en positiv, strukturerad, ambitiös och driven person med stort intresse av att skapa och utveckla långsiktiga affärer.

Du trivs med att arbeta proaktivt och uppsökande och kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå dess behov.

Dina erfarenheter och kompetenser

– 5+ års erfarenhet av försäljning

– Väldokumenterat affärsmannaskap och förhandlingsvana

– Ekonomisk förståelse

– Erfarenhet av kvalificering och prioritering av affärsmöjligheter och leads

– Bra förmåga att planera strategiskt och översätta strategi till operativa aktiviteter och initiativ

– Van användare av CMR-verktyg

– Flytande i tal och skrift på svenska och engelska

– Relevant eftergymnasial utbildning

– Meriterande: erfarenhet från mediabranschen, annonsförsäljning, event, print och digitala lösningar.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan med cv till Gina Wallin, koordinator i Stockholm, som även besvarar frågor om tjänsten: gina.w@pausermedia.se eller 08-517 955 17.

Rekryteringen sker löpande, så skicka ditt cv och personliga brev redan idag!

Om oss

Pauser Media AB är ett växande och lönsamt medieföretag som levererar strategisk kunskap till våra kunder! Vi ger ut tidningarna Telekom idag, Kvalitetsmagasinet, Miljö & Utveckling och Vd-tidningen samt arrangerar ett stort antal konferenser och har ett antal nyhetsbrev.

Pauser Media sysselsätter idag ett 30-tal personer och har kontor i Stockholm, Lund och Umeå.

Vi erbjuder

– Ett attraktivt jobb i en expansiv och snabbrörlig bransch i framkant

– En dynamisk tillväxtorganisation

– En familjär företagskultur och drivna engagerade kollegor

– En central arbetsplats i ljusa lokaler, ett stenkast från Globen

– Aktiviteter såsom kickoffer, luncher och tävlingar

– Lönen består av en fast och en rörlig del

– Spännande kunder

– Frihet under ansvar

– Kollektivavtal

– Friskvårdsbidrag

Kontoret ligger i Globenområdet, ett stenkast från Globen Shopping med några minuters promenad till tunnelbana och tvärbana.

Vi ser fram emot din ansökan!