Visa webbversion
Telekom idag
­
NYHETSBREV VECKA 14
­
Guide: Så ska du tänka med wifi 2021
Nätverk När en återgång till kontoret snart närmar sig – även om det säkert inte blir som förut – så är det ett bra tillfälle att se till att man har ett trådlöst wifi-nät i toppklass.
­
Google-chefen om nästa steg för bolagets CCAI
Kontaktcenter Med ai kommer företagens kontaktcenter att ta en ännu mer central position för business. Enligt Eva Fors, chef för Google Cloud i Norden, befinner sig maskinen som kan föra en mänsklig dialog inom en nära framtid. Här är bolagets tankar kring CCAI.
­
­
Ericsson: ”Öppenhet är grunden till det mobila miraklet”
5g Ett öppet labb för samarbete. Nu har Ericsson lanserat en plats där man tillsammans med kunder och ekosystem-partners ska driva på 5g-utvecklingen.
­
Snart kan din tapet agera mobilmast
5g En osynlig mast som ger täckning överallt. Forskare på KTH håller tillsammans med Ericsson på att ta fram antenner som kan placeras i princip var som helst.
­
­
Succé för chatt i Kalmar kommun – hanterar fler ärenden än någonsin
Sponsrat av Enghouse Interactive Politikerna ställde högre krav på bättre tillgänglighet för medborgarna i kommunen. Då införde Kalmar kommun en chatt från Enghouse Interactive i sin kontaktcenter-lösning Trio Enterprise. I dag hanteras fler ärenden än någonsin.
­
Guide: Sex ljudpuckar för hemmakontoret
Kontoret Många vill komplettera hemmakontoret med en till enhet utöver headsets för bra ljudkvalitet. Här har Telekom idag valt ut 6 ljudpuckar som finns på den svenska marknaden, från bland annat Jabra, Epos och Poly.
­
Netmore växer – 20 kommuner ansluter till IoT-nätet
Internet of things Under första kvartalet tog Netmore viktiga kliv mot rikstäckning. Detta då 20 kommuner eller kommunala bolag ingått avtal om att få bygga nät.
­
Telia ska leverera fjärrkommunikation till alla Sveriges ambassader
Affärer Ett avtal som sträcker sig över fem år och som innebär att Telia blir de som ska leverera fjärrkommunikation till svenska ambassader.
­
Dags att minska den kognitiva belastningen
Krönika Företagens problem under pandemin har varierat. Men när vi ser fram emot 2021 handlar det om två huvuddelar att ta tag i om du vill se hybridarbete som det nya normala. Det skriver Jabras Therése Öhman i en krönika.
­
Whitepaper: Rätt kpi:er ger en framgångsrik kundtjänst
Sponsrat av Connectel Varje kundtjänst och kontaktcenter har sina unika mål som kpi:erna behöver anpassas efter för att nå dit. Hitta rätt KPI-formula för er kundservice och uppnå era mål ihop med guiden.
­
LEDIGA JOBB
­
SENASTE NYHETERNA
­
ANNONSERA
­
PRENUMERERA
­
AVBESTÄLL NYHETSBREV HÄR
­
TIPSA OM NYHETER
­
­
Får du nyhetsbrevet utan att själv ha tecknat dig för det? Det beror på att du lämnat ut din e-postadress till någon av våra samarbetspartners och samtyckt till att få information från tredje part.

Vi följer GDPR och använder cookies.
Läs mer här.

Vill du avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet klicka på knappen här ovanför.

© Pauser Media 2020
Twitter Twitter Linkedin

Telekom idag
08-517 955 00
E-post: Redaktionen
E-post: Kundtjänst
Ansvarig utgivare: Kalle Anrell