Visa webbversion
Telekom idag
­
NYHETSBREV VECKA 22
­
Telias svar: ”Vårt nät har varit igång i veckor”
5g Igång sedan länge och lagom till midsommar ska centrala Stockholm täckas. Men idag drar Telia officiellt igång sitt 5g-nät.
­
”Även om man är en liten kund förtjänar man bra service”
Premium • Operatörer Orimliga kostnader, lojt bemötande och krånglig service. Det var bakgrunden till att Innofactor ville se över sitt telefoniavtal. En upphandling som slutade i att man bytte operatör.
­
­
Tele2 slog på 5g i helgen
5g Under söndagen slog Tele2 igång sitt 5g-nät i Sverige. Först ut enligt dem själva och nu kommer kunder inom kort kunna surfa i över 1 Gbit/s i landets storstäder.
­
Evondos nödlösning ökade effektiviteten
SPONSRAT AV KONFTEL Evondos är Nordens ledande utvecklare av läkemedelsrobotar för äldreomsorg och hemvård. Att börja utbilda på distans var långt från självklart, men när covid-19 slog till och Evondos väl tog steget fick de mer effektiva utbildningar på köpet.
­
­
Tre öppnar 5g nätet i juni
5g Skåne, Uppsala, Västerås samt delar av Stockholm. Så ser Tre:s initiala 5g-utrullning ut.
­
Analysen: Telekom står starkt i coronokrisen
Rapport Få överraskningar och tecken på god motståndskraft. Globaldata har analyserat den europeiska telekombranschen och enligt dem så är marknaden stabil.
­
”Många företag är säkerhetsmedvetna – men fokuserar på fel saker”
Premium • Säkerhet Säkerhetsincidenterna ökar kraftigt och stöld av personuppgifter är vanligare än någonsin. Ett problem är att mycket har flyttat  till molnet – ett annat är att företag många gånger prioriterar fel i sitt skydd.
­
LEDIGA JOBB
­
SENASTE NYHETERNA
­
ANNONSERA
­
PRENUMERERA
­
AVBESTÄLL NYHETSBREV HÄR
­
TIPSA OM NYHETER
­
­
Får du nyhetsbrevet utan att själv ha tecknat dig för det? Det beror på att du lämnat ut din e-postadress till någon av våra samarbetspartners och samtyckt till att få information från tredje part.

Vi följer GDPR och använder cookies.
Läs mer här.

Vill du avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet klicka på knappen här ovanför.

© Pauser Media 2018
RSS Feed Twitter Twitter Linkedin

Telekom idag
090-700 900
info@telekomidag.se
Ansvarig utgivare: Kalle Anrell