Visa webbversion
Telekom idag
­
NYHETSBREV VECKA 39
­
”Företagskulturen är viktig för lyckat distansarbete”
Samarbete Sofia Edholm, Digital workspace specialist på Diwo, ger sina bästa tips kring hur företag ska lyckas upprätthålla kreativiteten under distansarbete. En viktig nyckel är att jobba på sin företagskultur.
­
”De som kan hantera moderna applikationer har framtiden för sig”
Undersökning I dagens allt mer teknik-drivna värld visar en ny undersökning från VMware att företag som har teknikkunniga personer i ledningen är mer framgångsrika.
­
­
IP Only: regeringens miljardsatsning på bredband räcker inte
Stöd Efter regeringens meddelande att man vill lägga 1,4 miljarder på utbyggnaden av bredband svarar IP Only att det förvisso är bra – men inte räcker på långa vägar.
­
Puzzels innovationschef går till Zisson
Karriär Kristoffer Lundnes, tidigare innovationschef på Puzzel, lämnar nu kontaktcenterföretaget för ett nytt jobb som produktchef på Zisson.
­
Marknadens mest prisvärda videopaketet
SPONSRAT AV KONFTEL Konftel, en globalt ledande tillverkare av produkter för effektiva distansmöten, belönas med en Best Practises Award av det ansedda amerikanska analysbolaget Frost & Sullivan. Priset avser konferenstelefonen Konftel 800. Dessutom utses videopaketet Konftel C50800 Hybrid till det mest attraktiva på marknaden.
­
Bredband2 budar på A3
Affärer Bredband2 i Skandinavien vill slå sina påsar ihop med A3 i en affär som värderas till omkring 622 miljoner kronor.
­
De lanserar esim nu
Telefoni Operatören Comviq låter nu sina kunder använda esim.
­
Regeringen skjuter till miljarder till utbyggnaden av bredband
Stöd Under nästa år vill regeringen lägga 1,4 miljarder kronor på utbyggnaden av bredband i hela landet. Ytterligare miljarder skjuts till fram till 2025 enligt förslaget.
­
Dags att ta mobil säkerhet på allvar
Krönika Mobilitet har stora möjligheter. Men också en del utmaningar. Sara Fernholm på Lookout tittar på sommarens Twitter-incident och ger tips på hur man ska tänka kring säkerheten.
­
LEDIGA JOBB
­
SENASTE NYHETERNA
­
ANNONSERA
­
PRENUMERERA
­
AVBESTÄLL NYHETSBREV HÄR
­
TIPSA OM NYHETER
­
­
Får du nyhetsbrevet utan att själv ha tecknat dig för det? Det beror på att du lämnat ut din e-postadress till någon av våra samarbetspartners och samtyckt till att få information från tredje part.

Vi följer GDPR och använder cookies.
Läs mer här.

Vill du avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet klicka på knappen här ovanför.

© Pauser Media 2020
Twitter Twitter Linkedin

Telekom idag
08-517 955 00
E-post: Redaktionen
E-post: Kundtjänst
Ansvarig utgivare: Kalle Anrell