KvalitetsMagasinet är den ledande kunskapskällan när det gäller förändringsledning och verksamhetsstyrning. Kvalitetschefer, verksamhetsutvecklare, hållbarhets- och enhetschefer läser Kvalitetsmagasinet för att få inspiration och kunskap för att utvecklas i sina yrkesroller.

Om rollen

Vi söker nu en stilsäker och driven skribent som är skicklig på att skapa journalistiskt innehåll både i reportage och kortare nyhetsartiklar där fokus ligger på att skapa nytta för våra läsare. Utöver skrivandet kan du också komma att vara moderator för vissa delar av våra event. Vi tror att det här är andra journalistjobbet för dig och att du vill fortsätta din utveckling hos oss.

Mer om tjänsten

Kvalitetsmagasinet är ett paraply av tjänster som består av en daglig nyhetstjänst delvis bakom betalvägg, en papperstidning som kommer ut sex gånger om året och ett antal event riktade mot kvalitetsproffs inom privat och offentlig verksamhet. Magasinet har funnits i över 30 år och har en stadig läsekrets, idag av cirka 20 000 tidningsläsare och 40 000 nyhetsbrevs-prenumeranter.

Redaktionen ligger i Stockholm och vi sitter tillsammans med redaktionerna för Telekom Idag, Miljö & Utveckling, Vd-tidningen, Hållbart samhällsbyggande och Kvalitetsvård. Arbetet utförs till största delen på kontoret men med viss möjlighet till distansarbete.

Vi jobbar i eget redaktionellt system samt i WordPress. Kunskap om webbpublicering, enklare bildbehandling och viss grundläggande sökmotoroptimering är meriterande.

Om dig

Vi tror att det här är andra journalistjobbet för dig och att du vill fortsätta din utveckling hos oss. Du är självgående med ett stort eget driv och förmåga att sätta nyheter i ett sammanhang. Du växlar gärna mellan att jobba med planerad journalistik och snabba nyhetshändelser. Du är allmänbildad, samhällsintresserad, bra på att förklara komplexa uppgifter på ett begripligt och intressant sätt. En stor del av arbetet kommer att handla om att bygga relationer och hitta nyheter i en tämligen obevakad, men spännande del av svensk privat och offentlig verksamhet. Du är nyfiken, stresstålig, ser möjligheter och får saker att hända. Du behöver också vara bekväm i offentliga sammanhang då du kan komma att vara moderator för vissa delar av våra event.

Ämnet lär du dig efter hand. Dina egenskaper är viktigast.

Du behöver behärska svenska och engelska flytande.

Vi vill erbjuda dig

Du blir en del av ett härligt gäng på en arbetsplats med familjär stämning där vi har högt i tak och utvecklar tidningen tillsammans.

– Heltidsanställning med fast lön

– Ett attraktivt jobb som bevakar en intressant och relativt obevakad bransch

– En organisation på tillväxt med bra utvecklingsmöjligheter

– En familjär företagskultur med drivna engagerade kollegor

– En central arbetsplats ett stenkast från Globen

– Kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och andra personalförmåner

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan med cv till Gina Wallin, koordinator i Stockholm, som även besvarar frågor om tjänsten: gina.w@pausermedia.se eller 08-517 955 17.

Här kan du läsa Kvalitetsmagasinet

Läs mer om oss

Vi ser fram emot din ansökan!