Sista ansökningsdag: 30 november
Ort: Lund

Säljare av konferensplatser

Pauser Media är ett lönsamt och växande mediaföretag där vi tillsammans med våra medarbetar vill utvecklas ytterligare. Är du den som vill ta nästa steg tillsammans med oss? 

Om du är intresserad av att utvecklas inom försäljning och arbeta med kvalitativa produkter i ett engagerat klimat – då är vi arbetsplatsen för dig.

Till vårt säljteam i Lund söker vi nu en person som brinner för försäljning och vill vara en del av att skapa framgångsrika konferenser.

Vi är nyfikna på vem du är och tror också att de här stämmer in på dig:

  • Du är social, nyfiken och gillar att söka kontakt med nya människor.
  • Du är lyhörd och bra på att hitta lösningar.
  • Du är målmedveten och gillar att se resultat.
  • Du är driven och har viljan att utvecklas.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget måste utan vi tror att du har ambitionen att bli framgångsrik säljare.

Mer om tjänsten:

Pauser Media är verksamma inom områdena hållbarhet, kvalitet, it och ledarskap. Vi vill göra skillnad och sätter strategisk kunskap i fokus för att göra våra kunder framgångsrika i sitt arbete.

I din roll kommer du att vända dig via telefon till både befintliga- och nya kunder inom näringslivet och offentlig sektor och erbjuda dem platser till våra digitala och fysiska konferenser som samlar hundratals deltagare varje konferens.

Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen.

Du kommer att få en fast kollektivavtalsenlig lön samt provision.

För oss är gemenskap viktigt och vi tror att tillsammans kan vi nå framgång. För att det ska vara inspirerande och roligt erbjuder vi vår personal kickoffer, friskvårdsbidrag, tävlingar och luncher som den anställde kan ta del av.

Ansökan:

Välkommen att skicka din ansökan med cv till Johannes Pauser, försäljningsansvarig, som även besvarar frågor om tjänsten: johannes.p@pausermedia.se eller 046-245 52 01.

Rekryteringen sker löpande, så skicka ditt cv och personliga brev redan idag men vi vill ha din ansökan senast 30 november.

Om oss

Kontoret finns på Bangatan 4, cirka 50 meter från Lunds Centralstation.

Pauser Media AB är ett växande och lönsamt medieföretag som levererar strategisk kunskap till våra kunder! Vi ger ut tidningarna Telekom idag, Kvalitetsmagasinet, Miljö & Utveckling och Vd-tidningen samt arrangerar ett stort antal konferenser och har ett antal nyhetsbrev.

Pauser Media sysselsätter idag ett 30-tal personer och har kontor i Stockholm, Lund och Umeå.

Vi ser fram emot din ansökan!