Pauser Media söker nu säljcoach till sitt team i Lund. Vi finns centralt i Lund precis vid Lunds centralstation med endast någon minuts promenad till kontoret.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av en ledarroll sedan tidigare och som trivs med att ta ansvar och brinner för att tillsammans med dina medarbetare leverera ett resultat som överstiger förväntningarna. Vi ser även att du har en hög ambitionsnivå och är resultatorienterad. Du har lätt för att lära ut och prata inför en grupp samt kunna coacha dina medarbetare både i grupp och individuellt.

Vi är måna om din utveckling som ledare och du kommer tillsammans med försäljningschef få den stöttning du behöver för att kunna utvecklas i snabb takt inom företaget.

Om rollen

Med effektiv säljledning skapar du ett framgångsrikt säljteam där säljarna får stöd och struktur, lägger fokus på rätt saker samt blir sporrade att prestera maximalt för att uppnå uppsatta mål. Du ser till att gruppen blir påfylld med ny kunskap, praktisk träning och massor av energi. Som en god förebild arbetar du som säljare och kombinerar detta med din coachande roll. Som säljare arbetar du med telefon och email som främsta verktyg med fast arbetsplats på kontoret, egna kundregister och försäljningen sker uteslutande emot företag.

För att lyckas genomför du bland annat:

– Löpande feedback, coacha och utveckla medarbetarna inom personlig försäljning

– Du visar vägen, är en driven målinriktad säljare och förebild

– Bidrar med energi och målsättning för gruppen

Vem söker vi?

För att trivas i rollen som säljcoach är du en trygg ledare som drivs och inspireras av att få både verksamheten och medarbetare att utvecklas. Du har också ett genuint intresse för, och förmåga att, skapa goda säljresultat. Vi tror att du som söker denna roll är en person som drivs av att arbeta i team och att du med högt engagemang har förmågan att utveckla dina kollegors kunskap inom försäljning.

Du är målinriktad, drivande och har ett positivt förhållningssätt i både med- och motgång. Du har god självkännedom, trygghet i dig själv och din kunskap (som du gärna delar med dig av) och ser möjligheter i alla situationer. Du är en förtroendegivande person som har god förmåga att inspirera, stötta och motivera din omgivning. Ödmjukhet, lyhördhet och mod är egenskaper som värderas högt.

– Har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning, coaching och ledarskap

– Har lätt att få kontakt med nya människor

– Har tydliga ledaregenskaper

– Du en tävlingsmänniska och älskar att vinna!

– Minst tre års arbetslivserfarenhet som säljare inom B2B

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat med ledarskap tidigare och gärna inom försäljning (telemarketing). Den kanske mest avgörande är dock dina personliga egenskaper och förmåga att entusiasmera ett team med varierande kompetensnivå.

Vi erbjuder:

– Fast lön enligt kollektivavtal och provision

– En attraktiv lönemodell. Fast grundlön och provision. Vi har inget lönetak, du påverkar din egen lön

– Kollektivavtal med pension, försäkringar och friskvårdsbidrag

– Verktyg och personlig coaching för att du ska utvecklas och lyckas i rollen

– En familjär företagskultur och engagerade kollegor

– En central arbetsplats i ljusa lokaler, ett stenkast från Lund centralstation

– Aktiviteter såsom kickoffer, luncher och tävlingar

Som på coachande säljare Pauser Media får du möjligheten att jobba med en omtyckt och väletablerad produkt. Givetvis erbjuder vi dig så väl grundlig utbildning, som löpande coachningar och stöd – allt för att du – och vi ska lyckas tillsammans.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan med cv till Gina Wallin, koordinator i Stockholm, som även besvarar frågor om tjänsten: gina.w@pausermedia.se eller 08-517 955 17.

Kontoret i Lund finns på Bangatan 4, cirka 50 meter från Lunds Centralstation.

HÄR kan du läsa mer om våra varumärken.

HÄR kan du läsa mer om oss.

Vi ser fram emot din ansökan!