Välkommen Alice!

I veckan välkomnade vi Alice Petz till marknadsavdelningen där hon kommer att arbeta med våra event och konferenser. För att lära känna Alice ställde vi fyra frågor.

Vem är du?

– Jag är en nyfiken och glad stockholmare med ena foten i musikbranschen och den andra numera här på Pauser Media. Jag gillar att ha många bollar i luften och trivs som bäst när det händer saker.

Vad har du gjort tidigare?

– Jag frilansar som musikproducent och driver eget företag där jag skriver musik till reklam, TV och spel. Ibland spelar jag in radio och poddar också. Sen har jag jobbat på Systembolaget som butikssäljare och på Sveriges Radio som sändningsplanerare, en blandad kompott med andra ord!

Vad gör du här?

– Jag är eventkoordinator och administratör, lite allt-i-allo kan man säga. Jag kommer projektleda våra event och konferenser, med allt vad det innebär. Jag har gått musik- och medieproduktion på högskola, så lite medieproduktion med filmklippning och sånt kommer säkert ingå också!

När du inte jobbar. Vad gör du helst då?

– Nya, roligaste aktiviteten är att gå på babysim med min dotter som är fem månader men annars lagar jag väldigt gärna mat. Gärna långa middagar med gott vin tillsammans med familj och vänner. Träning är också väldigt roligt. Helst flåsigt och högintensivt så man riktigt känner svetten rinna. Då lever jag!