Eventsäljare – Stockholm

Pauser Media är ett lönsamt och växande mediaföretag där vi tillsammans med våra medarbetar vill utvecklas ytterligare. Är du den som vill ta nästa steg tillsammans med oss?

Vi söker nu Eventsäljare till vårt team i Stockholm, kontoret ligger i Globenområdet, ett stenkast från Globen Shopping med några minuters promenad till tunnelbana och tvärbana.

I din roll kommer du att vända dig via telefon till både befintliga- och nya kunder inom näringslivet och offentlig sektor och erbjuda dem platser till våra digitala och fysiska konferenser som samlar hundratals deltagare varje konferens. Som Eventsäljare kommer du att arbeta mot tydligt uppsatta försäljningsmål. Vi arbetar strukturerat och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

– Att tillsammans med ditt team jobba mot uppsatta mål och budget

– Att arbeta med uppsökande försäljning

– Bygga nya relationer och skapa kontakt med kunder via telefon och online

– Vara en ambassadör och ansiktet utåt för Pauser Media

Tjänsten som är en tillsvidareanställning på heltid är placerad på Pauser Medias huvudkontor i Stockholm. Du kommer att få en fast kollektivavtalsenlig lön och provision.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kundrelationer såsom försäljning/telefonförsäljning/butikssäljare eller liknande. Du är en glad och kreativ person som tycker om att lösa problem och överträffa dina mål. Att du trivs med att arbeta proaktivt och uppsökande och kan snabbt sätta dig in i kundens verksamhet och förstå dess behov är viktigt för att lyckas i rollen.

– Du är social, nyfiken och gillar att söka kontakt med nya människor.

– Du är lyhörd och bra på att hitta lösningar.

– Du är målmedveten och gillar att se resultat.

– Du är driven och har viljan att utvecklas.

– Du har tidigare erfarenhet från försäljning.

Vi är villiga att investera i dig och lär gärna upp dig inom vårt område. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och är högt motiverad att utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:

– Verktyg och personlig coaching för att du ska utvecklas och lyckas i rollen.

– Fast lön enligt kollektivavtal och provision.

– En familjär företagskultur och engagerade kollegor.

– En central arbetsplats i ljusa lokaler, ett stenkast från Globen.

– Friskvårdsbidrag.

– Aktiviteter såsom kickoffer, luncher och tävlingar.

Ansökan:

Välkommen att skicka din ansökan med cv till Gina Wallin, koordinator i Stockholm, som även besvarar frågor om tjänsten: gina.w@pausermedia.se eller 08-517 955 17.

Rekryteringen sker löpande, så skicka ditt cv och personliga brev redan idag.

Kontoret finns på Rökerigatan 19 i Stockholm, ett stenkast från Globen Shopping med några minuters promenad till tunnelbana och tvärbana.

Vi ser fram emot din ansökan!