Väx med oss

Vår värdegrund bygger på att medarbetarna trivs och känner glädje med sina arbeten, får kompetensutveckling och har karriärmöjligheter. Vi drivs av att våra produkter påverkar och förbättrar det svenska arbets- och näringslivet.

Hos oss på Pauser Media har vi ett antal yrkesroller som alla bidrar till att vi är ett framgångsrikt företag: journalister, säljare, marknadsförare och administratörer. Vår tydliga ambition är att man ska växa i sin roll och få större ansvar med tiden. Vi tror på ett ständigt lärande och ska vara duktiga på att ge den bästa utbildningen i respektive yrkesroll. Som journalist får du vara med på digitaliseringsresa som är oerhört lärorik, som säljare får du exempelvis lära dig en framgångsrik säljmetodik kring prenumerationer och eventplatser som vi är ensamma om i landet. Som annonssäljare leds du av en av landets mest erfarna säljledare.

Vill du arbeta på ett växande företag?

Att arbeta på Pauser Media är att delta i en spännande tillväxtresa inom mediaområdet. Älskar du att arbeta med media eller sälja media är vi arbetsplatsen för dig. Vår ambition är att starta ett antal nya produkter de kommande åren, kanske är du en av dem som vill hjälpa till?

Nedan finner du lediga tjänster hos oss.

Vill du jobba med Hållbart Samhällsbyggande?

Miljö & Utveckling växer! Nu utökar vi redaktionen och söker därför en reporter/redaktör med placering i Stockholm.

Tjänsten är på heltid och delas mellan redaktörsskapet på Hållbart Samhällsbyggande, event och skrivande för Miljö & Utveckling.

Vi söker dig som i första hand är skrivande journalist, gärna med erfarenhet av webbredaktörsrollen. Som redaktör för Hållbart Samhällsbyggande arbetar du självständigt med sajt och nyhetsbrev och rapporterar till Miljö & Utvecklings chefredaktör, som är ansvarig utgivare. Arbetet med Hållbart Samhällsbyggande motsvarar ungefär halvtid.

I tjänsten ingår även redaktionell planering och genomförande av konferenser, inklusive moderering. Du är också en del av Miljö & Utvecklings redaktion och skriver för webb och magasin.

Erfarenhet från samhällsbyggnadsområdet är meriterande för tjänsten, liksom erfarenhet av miljö/hållbarhetsjournalistik och att ta fram innehåll till och moderera konferenser.

Kort om våra produkter:

Hållbart Samhällsbyggande är en nyhetstjänst med egen sajt och ett veckoutgivet nyhetsbrev. Vi bevakar hållbarhetsfrågor inom samhällsbyggnad, bygg och fastighet.

Miljö & Utveckling bevakar hållbarhetsfrågor för hållbarhetsproffs inom näringsliv och offentlig sektor. Miljö & Utveckling når sina läsare genom veckoutgivna nyhetsbrev, sajt och ett magasin som utkommer med sex nummer per år.

Eventverksamheten omfattar tre årliga konferenser.

Miljö & Utveckling ägs av Pauser Media AB, ett familjeägt förlag som även har titlarna Kvalitetsmagasinet, Vd-tidningen och Telekom idag.

Placeringsort: Stockholm.

Ansökan: 

Välkommen att skicka din ansökan till chefredaktör Ingar Lindholm som även besvarar frågor. Sista ansökningsdatum är 21 maj, vi utvärderar inkomna ansökningar löpande.

E-post: ingar.l@miljo-utveckling.se
Telefon: 08-517 955 04

Lämna din ansökan här