Nu på plats

Nu är Förändringsledningsdagen tillbaka! Den här gången som en fysisk konferens den 21 september på 7A Odenplan i Stockholm. Temat för dagen är ”Att leda i förändring” där deltagarna får möjlighet att inspireras, ta del av exempel och dela erfarenheter med andra.

Höstens upplaga av Förändringsledningsdagen tar sikte på hur man kan lyckas med förändring, inte minst nu när hela arbetslivet förändras. Vilket ledarskap krävs, hur får man med sig personalen och hur kommunicerar man mot sin organisation?

Under konferensen kommer bland annat Indiskas nya vd Yvonne Magnusson-Norling att prata om hur man vänder en verksamhet och får med sig personalen. Ulrica von Thiele Schwarz, professor i psykologi vid Mälardalens universitet, kommer att berätta om sitt forskningsämne implementering och hur man lyckas. Juna Jumaa som är en erfaren konsult från Implement Consulting Group, kommer att dela med sig av som krävs av ledarskapet och organisationen för att undvika fallgropar.

Här hittar du programmet för dagen.

Förändringsledningsdagen hölls för första gången 2020 som en fysiskt konferens men har sedan dess arrangerats som en digital konferens två gånger årligen. Nu i höst är det andra gången som konferensen kommer att hållas som en fysisk konferens. Bakom konferensprogrammet står redaktionerna för Kvalitetsmagasinet och Vd-tidningen.