Fullträff för Vd-dagen

I veckan hölls Vd-tidningens konferens Vd-dagen i Vinterträdgården på Grand Hôtel. Här samlades vd:ar från hela Sverige för att ta del av kunskap och insikter om hur framtidens vd-skap kommer att se ut.

Vd-dagen började med framgångsföreläsning med Shahab Sayardoust och slutade med dans när John Lundvik och Linda Pritchard intog scenen.

Däremellan delade bland andra PwC:s vd Sofia Götmar-Blomstedt, retorik- och kroppsspråksexperten Mi Ridell, forskaren på Handelshögskolan Lena Lid Falkman och den prisbelönta föreläsaren och framtidsanalytikern Göran Adlén med sig av sina kunskaper för ett fullsatt Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm, under ledning av moderatorn Johanna Palmér.

Det var ett heldagsprogram som bjöd på möjligheten att skräddarsy sitt eget fördjupningsprogram på eftermiddagen, och välja bland föredrag om hur man blir vassare i sitt operativa arbete, hur man kan jobba smartare och hur man får till ett bra ledningsgruppsarbete. Caneas John Saldin talade målstyrning, Petra Brask lärde ut hur man optimerar sin förmåga att göra prioriteringar, och Stefan Drackner och Anders Baude (Implement Consulting Group) och Fredrik Kristoffers (Nya Ledarskapet) vred och vände på olika aspekter av ledningsgruppen och hur man får den att fungera som man vill.

Lägg till det ytterligare ett pärlband av kunniga och duktiga talare och en engagerad och nätverkande publik på runt 300 vd:ar. Samt bra musik, en trerätterslunch och ingångsmusik av en livs levande beatboxare, allt i vacker miljö, och vi kan konstatera att vi redan ser fram emot Vd-dagen nästa år.