Innesäljare – Stockholm och Lund

Om du är intresserad av att utvecklas inom försäljning och är redo att ta nästa steg – då är vi arbetsplatsen för dig.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget måste utan vi tror att du har ambitionen att bli framgångsrik säljare.

Vi är nyfikna på vem du är och tror att det här stämmer in på dig:

– Du är social, nyfiken och gillar att söka kontakt med nya människor.

– Du är lyhörd och bra på att hitta lösningar.

– Du är målmedveten och gillar att se resultat.

– Du är driven och har viljan att utvecklas.

Pauser Media är verksamma inom områdena hållbarhet, kvalitet, it och ledarskap. Vi vill göra skillnad och sätter strategisk kunskap i fokus för att göra våra kunder framgångsrika i sitt arbete.

I din roll kommer du kommer att vända dig via telefon till både befintliga- och nya kunder inom näringslivet och offentlig sektor och erbjuda dem prenumerationer med fördjupande strategisk kunskap.

Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen.

Du kommer att få en fast kollektivavtalsenlig lön och provision.

För oss är gemenskap viktigt och vi tror att tillsammans kan vi nå framgång. För att det ska vara inspirerande och roligt erbjuder vi vår personal kickoffer, friskvårdsbidrag, tävlingar och luncher som den anställde kan ta del av.

Ansökan:

Välkommen att skicka din ansökan med cv till Gina Wallin, som även besvarar frågor om tjänsten: gina.w@pausermedia.se eller 08-517 955 17. Vi rekryterar innesäljare till två av våra kontor. Lund: Bangatan 4 och till Stockholm: Rökerigatan 19.

Läs mer om oss

Rekryteringen sker löpande, så skicka ditt cv och personliga brev redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!