Jobba som säljare i Lund med hög lön

Hallå där… Anders Pauser, vd och grundare av Pauser Media, du påstår att ni tagit fram en unik lönemodell för era prenumerationssäljare i Lund med marknadens bästa villkor. 

– Ja, vi har alltid behov av att öka vår prenumerationsstock, för den är grunden till all övrig verksamhet i förlaget. Men många läsare får vi större trafik på våra sajter, kan sälja mer annonser och locka till oss fler deltagare på våra stora konferenser. Därför värderar vi varje ny prenumeration väldigt högt liksom de personer som säljer dem. Det är ett tufft men mycket värdefullt jobb, därför har vi valt att betala bra.

Vad har Pauser Media för verksamhet? 

– Vi är ett facktidningsförlag och ger ut fyra oberoende tidningar med tillhörande nyhetssajter riktade till olika yrkesgrupper. Vi levererar kort och gått nyttig kunskap till hållbarhetschefer, vd:ar, kvalitetsansvariga och it-chefer.

Var ligger ert kontor i Lund? 

– Här får vi tillgång till en väldigt stor arbetsmarknad eftersom vårt kontor ligger två minuter gångväg från Lunds Centralstation.

Hur ser vardagen ut för en säljare i Lund?

– Först och främst arbetar men i härliga team. Kompetensutveckling pågår ständigt med olika former av coaching. Sedan jobbar man med telefonen som redskap, en väldigt tydlig säljmetodik som grund och utifrån ett väl strukturerat säljstödsystem.

Hur ser erbjudandet ut som ger säljarna hög lön? 

– Dels har vi en grundlön enligt kollektivavtal. Sedan får säljaren en procentuell bonus för varje såld krona. Dessutom. Och det är det nya. När man når upp till en grundnivå så blir det ett väldigt stort påslag per trappsteg av försäljningen. Vår duktiga säljare ligger idag en bit över.

Vad innebär kollektivavtal?

– Att vi har tecknat ett kollektivavtal med Unionen som reglerar anställningen och ger underlag för lönesättning. Dessutom avsätts varje månad pengar till pensionen.

Kan du summera vad du menar med marknadens bästa erbjudande?

– En duktig prenumerationssäljare hos oss når upp till en lönenivå på mer än 40 000 kronor.