Kickoff i Björkarnas stad

Under höstens kickoff i Umeå fördjupade vi banden på Pauser Media och utforskade både den vackra staden och företagets rika historia. Det var en resa tillbaka till 1992, då Pauser Media såg dagens ljus i Umeå för att sedan blomstra och utvecklades till att bli det framstående företag vi är idag, med bas i Stockholm.

Att vara i Umeå, där allt började, gav oss en unik möjlighet att förstå och uppskatta vår historia på ett djupare sätt. Det var inte bara en kickoff, det var en resa genom tid och framtid, där vi insåg hur långt vi har kommit och inspirerades att sträva efter ännu högre höjder tillsammans.

Vi hade även tid till lekar högt uppe bland träden ute i den härliga naturen samt en fantastisk matupplevelse på en nischad restaurang med med norrländska smaker.

Nu åter i våra dagliga uppgifter på kontoren i Stockholm och Lund bär vi med oss inte bara minnen från en fantastisk kickoff utan också en fördjupad förståelse för vår gemensamma resa och ett starkare engagemang för att fortsätta utvecklas tillsammans på Pauser Media.

Titta HÄR vilka tjänster vi rekryterar till just nu om du vill bli en i vårt framgångsrika team!