Linnéa är vd-tidningens nya reporter

Nu förstärks Vd-tidningens redaktion med ytterligare en reporter.

Vd-tidningen fortsätter sin satsning på kvalificerad journalistik genom att anställa Linneá K Gustafson som ny reporter. Tillsammans med chefredaktören Malin Eijde innebär det att redaktionen nu består av två personer som arbetar tillsammans för att skapa innehållet till sajter, tidningar och konferenser.

Hur skulle du beskriva dig själv Linnéa?

– Vid första anblick en klyschig journalist som drömmer om att skriva böcker och om en rättvisare värld. Älskar natur, kultur och språklig finess. Anglofil som älskar fransk mat (läs smör) och har minne som en elefant. 

Vad ska du göra på Pauser Media?

– Skriva för Vd-tidningen. Ser fram emot att bygga upp ett nätverk och lära mig allt om vd:ars liv.

Vad har du gjort innan du började på Vd-tidningen?

– Innan jobbade jag på Ekot där jag gjorde allt men framförallt var researcher för P1 Morgon och Studio Ett. Vill påstå att jag är personresearch-expert! Innan dess har jag jobbat som nyhetsreporter och webbredaktör på SVT, DN, Mitt i och Metro (tänk att det fanns en tid när alla läste den på tunnelbanan!).

Vad gör du helst på fritiden?

– Då är jag helst i Nackareservatet, där jag badar och springer på småstigar året runt, eller besöker andra naturreservat och nationalparker. Läser, skriver, lyssnar på mängder av musik och lagar festmåltider. Stormtrivs både som värdinna och gäst!

Vd-tdiningen är en av fyra titlar som ges ut av förlaget Pauser Media. Redaktionerna sitter samlade i Stockholm för att ta fram innehåll till sajter, tidningar och konferenser. Miljö & Utveckling är landets äldsta tidning för hållbarhetsproffs och startade 1989. Även Telekom idag och Kvalitetsmagasinet har en anrik historia som viktiga delar av familjeföretaget Pauser Media, som även ger ut Vd-tidningen och nyhetstjänsten Kvalitetsvård.