Nu finns rykande färska nummer av Telekom idag och Miljö & Utveckling ute!

Miljö & Utveckling är fullpackat med miljö- och hållbarhetsfrågor inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med välskrivna reportage, nyheter och intervjuer ger magasinet dig konkreta tips och råd. I samarbete med JP Miljönet erbjuds analys av ett aktuellt rättsfall i varje nummer.

Nummer 5 med tema: Hållbart samhällsbyggande alltid aktuellt men kanske ännu mer just nu. När det ekonomiska läget är osäkert är det ännu viktigare att de satsningar som görs håller hög standard inom hållbarhetsområdet. Emmy Westling har tagit tempen på tre branscher och hur de tar sig an EU:s regelverk för vad som kan kallas hållbart. Trevlig läsning av ett nummer fullpackat med miljö- och hållbarhetsfrågor.

Läs senaste numret HÄR

Telekom idag med nyheter, analyser och trendrapporter gör svenska företag smartare på kommunikationstjänster. Telekom idag är Sveriges ledande nyhetstjänst om professionell kommunikation som ger dig möjligheten att göra bättre val för ditt företag eller verksamhet kring digitalt samarbete och moderna kundupplevelser.

I nummer 5 tema: Molnväxlar som de flesta i branschen skulle säga att det är basen i en verksamhets kommunikation. Stor undersökning i det här numret med 22 olika molnväxlar. Då många läsare funderar över Teams-telefoni berättar leverantörerna mer om hur just de kopplar sin lösning till Teams. Detta och mycket mer i ett riktigt matigt nummer.

Läs senast numret HÄR